Corona richtlijnen

Coronaprotocol KV Atlantis

(update per 06 september 2021)

Op basis van informatie van de overheid, het nocnsf en de extra informatie van de KNKV gelden de volgende maatregelen bij onze vereniging:

De accomodatie

De kantine en het terras zijn geopend.

• Sportkantines en terrassen mogen open. Een vaste zitplaats is verplicht en de 1.5 meter afstandsregel is nog steeds van toepassing.
  • Kleedkamers en douches zijn ook weer open. (maximaal 4 personen)
  • Er is weer publiek toegestaan. Publiek moet zich wel aan de afstands regels houden.

De wedstrijd of de training

Een teambespreking (vooraf en/of in de rust) vindt buiten plaats.

Houd ook 1,5 meter afstand (18 jaar en ouder) tijdens rustmomenten en voor/na de wedstrijd. Ook in de dug-out moet 1,5m afstand worden gehouden. We zetten extra stoelen op het veld voor de reserves en coaches.

Qua trainingen zijn er geen beperkingen, ook de afstandsregels hoeven tijdens de sportbeoefening niet nageleefd te worden.

Er mogen zonder beperkingen wedstrijden gespeeld worden

Na de training / wedstrijd blijven de algemene (afstand)regels van kracht.

Houd hierbij dus rekening met het wisselen van teams. Het team dat de volgende wedstrijd speelt zal het veld pas mogen betreden nadat de wedstrijd is afgelopen en de andere teams het veld verlaten hebben. Dit geldt ook voor de ruimte bij en rondom de dug-out

Kleedkamers

De kleedkamers zijn open maar ook daar gelden de afstandregels.

Er mogen maar maximaal 4 personen gelijktijdig gebruik maken van de kleedkamers. Er zijn geen extra maatregelen genomen in de kleedkamers dus gebruik hierbij je gezonde verstand.

Kleed je daarom bij wedstrijden zo veel mogelijk thuis al om.

Douchen na de wedstrijd mag, maar houdt het kort. Douche bij voorkeur thuis!

Vervoer naar een uitwedstrijd

Wanneer je met personen uit verschillende huishoudens plaatsneemt in één auto is het dringende advies om een mondkapje te dragen. Ben je dus 13 jaar of ouder, zorg dan dat je een mondkapje bij je hebt. Dit geldt ook voor de ouder/verzorger die rijdt.

We verzoeken iedereen om zich, met het oog op elkaars veiligheid, hieraan te houden. Maak hierover duidelijke afspraken met elkaar zodat je teamleden zich niet voor het blok gezet voelen op de vertrektijd.

Heb je klachten? Blijf thuis!

We zullen dit samen moeten doen en we vertrouwen er daarbij natuurlijk op dat iedereen meewerkt en indien het niet helemaal lukt elkaar erop aanspreekt zodat de sportactiviteiten doorgang kunnen blijven vinden.

Alvast bedankt voor uw medewerking.

Het bestuur van KV Atlantis

voor vragen kunt u contact opnemen met Kris Geusebroek