Atlantis E1 wint in de zon!10:49 08-10-2018
Voor het door Petra’s Praktijk gesponsorde Atlantis E1 stond vanochtend de generale repetitie op het programma tegen het Hilversumse De Corvers. Bij winst vandaag kan namelijk volgende week voor het kampioenschap worden gestreden tegen mede titelkandidaat DOC. Maar eerst moest de bal vandaag nog ‘rollen’! Met een helder en warm herfstzonnetje en veel enthousiast publiek kon de bal worden uitgenomen door Atlantis. Een snel doelpunt van Melle volgde, via een rap uitgespeelde aanval. Dat er de afgelopen trainingen onder leiding van coaches Fay en Joyce veel getraind is op de doorloopbal, was goed zichtbaar in de wedstrijd. Zowel Fenna als Sara kregen prachtige kansen en rondden deze doorloopballen mooi af! De Corvers kregen weinig kans een aanval op te zetten door het sterke verdedigingswerk van Atlantis E1. Vooral Daniël en Fenna hadden hun tegenstander in de pocket en onderschepten de ene na de andere bal. Er werd gerust met een comfortabele tussenstand van 12-1. Voor de tweede helft kregen de toppers van de E1 de opdracht van coaches Joyce en Fay om alleen nog maar te scoren via afstandsschoten of uitwijkballen. Dit zorgde voor extra mooi samenspel en vrijloopacties, waardoor ook Lucas, Daniël en Willemijne van afstand konden scoren. Een knappe 21-1 werd de eindstand van deze wedstrijd. Aan Atlantis E1 nu de taak om deze week extra hard te trainen om zo goed mogelijk voorbereid aan de kampioenswedstrijd te beginnen op zaterdag 13 oktober om 9.30 uur tegen DOC in Bussum. We hopen daar veel publiek te zien om het team aan te moedigen!