Atlantis 3 speelt met moeite gelijk.10:52 08-10-2018
Het door Rabobank gesponsorde Atlantis 3 had deze week de uitwedstrijd tegen Madjoe 3 op het programma staan. De eindstand werd 10 - 10 na een lastige wedstrijd. De aanval bestond uit Kevin Keijman, Davey van Putten, Kim Stolk en Fay Trompert. De verdediging werd opgemaakt door Niels van Oudenallen, Koen van Wermeskerken, Elise van Walraven en Aisha Keijman. Coach Maarten Helsloot had het team al gewaarschuwd: het zou een geroutineerde ploeg zijn. Draai de donder hij kreeg gelijk maar ondanks dat was Atlantis niet van plan hier zonder punten weg te gaan. De hele wedstrijd ging gelijk op. Scoorde Madjoe dan kwam Atlantis snel daarna weer terug met een doelpunt en andersom net zo. Ondanks dat de Mijdrechtenaren meerdere kansen hadden om de wedstrijd naar hun hand te zetten bleef Madjoe roet in het eten gooien. Na de eerste helft was het nog steeds gelijk en vond coach Maarten het tijd voor een wissel. Sandra Pronk zou het team gaan versterken. Dit deed ze prima maar nog steeds kon Atlantis geen vuist maken tegen Madjoe. Nu de wedstrijd nog 20 minuten duurde en de stand nog steeds gelijk was op 7 – 7, werd ook Lars van der Sluis ingezet om maar te proberen het gaatje te slaan. Echter wilden Madjoe hier niks van weten en Madjoe kwam zelfs op voorsprong. Met nog 10 minuten te gaan stond de thuisploeg met 10 – 9 voor en wat Atlantis ook probeerde, het lukte maar niet om die 10de te maken. Uiteindelijk in de allerlaatste minuut wist Lars het gelijk te trekken en konden de Mijdrechtenaren toch nog een puntje mee naar huis nemen. Het gat is nooit groter dan een punt geweest, wat er voor zorgde dat het tot de laatste minuut enorm spannend bleef.