Atlantis 1 start zaalseizoen met winst12:32 26-11-2018
Zaterdag 24 november speelde het door van Walraven gesponserde Atlantis 1 de eerste zaalcompetitie wedstrijd tegen Ijselvogels 1. Met het team van de week, de Kangeroes en de F2, aan de hand liepen de spelers op en werden deze voorgesteld aan het publiek. Nadat de bal van balsponsor rijschool Yolanda uit was genomen kon de wedstrijd beginnen. Atlantis moest even worden wakker geschut want het stond snel 0-2 achter. Door het antwoord van Sander en Lars stond het echter weer snel 2-2. Na doelpunten over en weer had Ijselvogels een gat van 2 geslagen, 6-8. Lynn zorgde er geheel zelf voor dat de stand weer gelijk werd door 2 doelpunten achter elkaar. Dit gaf een boost voor derest van de spelers want Atlantis ging erop en erover wat resulteerde in een 11-8 voorsprong. Ijselvogels ging in de 2e helft anders verdedigen waar Atlantis eerst geen antwoord op had. Na doelpunten over en weer kwam Ijselvogels terug in de wedstrijd: 12-12. Dit keer ging Ijselvogels eroverheen want binnen no time stond het 12-13 op het scorebord. Door een afstandschot van Jelmer stond het 13-13. De doelpunten vielen over en weer en er kwam een spannende slotfase. Toen jeroen een strafworp benutte was het verschil van 2 gemaakt en was er geen tijd meer voor Ijselvogels om het gat te dichten. Atlantis wint met 19-17 van Ijselvogels door op het einde van de wedstrijd toe te slaan. Goed was het niet altijd, maar wel beslissend in de slotfase. De eerste punten zijn binnen in de 2e klasse en dit bied perspectief om door te gaan! Volgende week staat een uitwedstrijd tegen Reeuwijk 1 op het programma. Wij hopen op veel aanmoediging in sporthal de Meerkoet in Reeuwijk om 18:30. Hopelijk tot dan !