Goed samenspel E1 maakt winst!16:55 02-12-2018
Op zaterdag 1 december 2018 speelde de E1 thuis tegen Groen Geel uit Wormer. De zes kinderen werden weer gecoacht door Joyce en Fay, bijgestaan door Koen. In de trainingen voorafgaand aan de wedstrijd waren Melle, Daniël, Lucas, Sara, Fenna en Willemijne goed klaargestoomd, dat was al snel duidelijk. In de eerste paar minuten wist de E1 de 0 al weg te werken. Een mooi begin! De eerste helft speelde de E1 heel erg goed samen. Strakke, snelle ballen zorgden voor veel mooie kansen, maar het duurde even voordat de bal ook echt door de korf ging. Met rust was de stand van het door Petra’s Praktijk gesponsorde team 3-0. De coaches verzorgden de peptalk in de rust, waarna het team weer opgewekt klaar stond. 4-0 werd gemaakt. Groen Geel had echter ook wat strijdlust gewonnen en wist in korte tijd terug te komen. Het laatste kwart van de wedstrijd moest de E1 proberen die ene punt voorsprong vast te houden of verder uit te lopen. En dat laatste deden ze vol overtuiging. Prachtige doorloopballen werden door het goede samenspel benut. Er werd afgefloten met een mooie 6-3 overwinning. De komende week gaan de zes kanjers weer vol energie aan de bak om op 8 december om 11 uur in de Phoenix weer zo’n leuke vlotte wedstrijd te spelen tegen Swift. De supporters zijn er al klaar voor!