Atlantis 2 verstevigt koppositie na winst11:36 04-02-2019
2 februari was het zover, het begin van de 2e ronde van de competitie. Waar vorige keer ruim werd gewonnen van OVVO, moest het door van Walraven gesponsorde 2e van Atlantis weer hard aan de bak. Nadat we Maarssen weer hadden gevonden, want voor sommige van ons was dit wel een hele tijd geleden dat OVVO de tegenstander was, waren we al snel scherp voor het begin van de wedstrijd. Atlantis begon dan ook sterk, met een kwartier gespeeld stond Atlantis 2 al met 5-10 voor. Doelpunten waren onder andere van Sander, Natasja, Kevin, Marijn en Jelmer. De coach van OVVO begon al snel met termen te roepen dat ze ons niet in het zadel moesten spelen. Waardoor er voornamelijk vanuit supporters kant verschillende paardrijtermen het veld in werden geroepen. Atlantis bleef scherp maar liet OVVO toch nog op sommige momenten terugkomen in de wedstrijd. Er werd de rust in gegaan met een stand van 8-14. We kregen de horen van onze beste coach Mark dat we wat meer rust moesten vinden in de aanval. Sommige kansen uitstellen en op zoek naar die juiste kans. Vol frisse moed werd er gestart aan de tweede helft maar OVVO deed dit ook. Ze wisten het Atlantis goed moeilijk te maken waardoor de aanval moeite had om een doelpunt te creƫren. Toch bleef Atlantis scherp en wisten ze het mandje weer te vinden. Met nog 10 minuten te gaan werden nog 2 spelers van de A1 ingebracht Jurjen en debutant Tessa (wel liefst 14 jaar jong). Waarbij Tessa binnen een paar minuten ook haar eerste doelpunt had gemaakt in het tweede! De laatste paar minuten mocht onze beste Rick ook nog even zijn kunsten laten zien. Waar zijn eerste schot letterlijk 2 meter weer voor hem naar beneden viel was zijn tweede schot wel raak en pikte hij toch ook nog een doelpuntje mee. Atlantis is dan ook weer met 2 punten naar huis gegaan met een eindstand van 12-23. Volgende week staat DSO op het programma, waar vorige keer Atlantis bij DSO thuis met 1 punt verschil verloren had is Atlantis 2 er op gebrand om deze keer de punten thuis te houden en daarbij ook de koppositie veilig te stellen. Het 2e van Atlantis hoopt iedereen te zien om 17:30 uur in de Phoenix in Mijdrecht.