Atlantis 2 verliest in koude wedstrijd12:24 06-05-2019
Zaterdag 4 mei , de dag waarop het door Van Walraven gesponsorde aantrad tegen Fiducia 3 uit Vleuten. Achteraf kunnen we wel zeggen dat het wisselvallige weer typerend was voor het spel van Atlantis 2. Bij vlagen mooi en goed, maar wat werd vervolgd door fouten en geen goed spel. Door wat afwezigen werd er gestart in een andere opstelling dan normaal. Mensen werden overal vandaan geplukt zodat we een compleet team hadden, zo speelde Fay, Aïsha en Sabiene mee. Die dat zeer verdienstelijk deden ! Aïsha liet gelijk haar kwaliteiten zien door binnen no time de 0-1 op het scorebord te zetten. Het weer werd slecht, het ging erg hard waaien met regenbuien tussendoor. De 2 ploegen gingen gelijk met elkaar op en door scores van Kevin en Rick stond er een ruststand van 4-3 op het scorebord. De 2e helft werd iets uitgesteld door een hagelbui, maar toen het zonnetje weer scheen daarna konden we weer beginnen. Fiducia begon beter door te scoren, Mark liet dit niet zomaar gebeuren en zette vervolgens de score gelijk op een 6-6 tussenstand. Het weer sloeg weer op en het ervaren Fiducia wist hier duidelijk beter mee om te gaan dan het jonge Atlantis. Hierdoor eindigde de wedstrijd in 11-7. Heel erg jammer maar het is niet anders. De invallers hebben het erg goed gedaan en zijn wij dankbaar. Nu op naar volgende week, met hopelijk beter weer maar zeker met beter spel. Kom ons aanmoedigen volgende week 11 mei tegen Viking 2 om 14:10 op het Atlantisveld. Hopelijk tot dan !