Het bestuur en de STC van K.V. Atlantis zijn enthousiast bekend te kunnen maken, dat we een trainer/coach hebben voor het tweede seniorenteam vanaf volgend seizoen. Een oude bekende zal verantwoordelijk zijn voor het tweede team en onderdeel zijn van de technische staf van K.V. Atlantis.

De in Mijdrecht woonachtige Mark Goverse is bereid gevonden om opnieuw het tweede onder zijn kundige bewind te nemen. Mark loopt zijn hele korfbal leven al op de club rond, maar heeft tussendoor wel een uitstap gemaakt naar Haarlem waar hij wat jaren het 2 de team van Haarlem training heeft gegeven en gecoacht.

Wij denken dat we met Mark een zeer kundige trainer en coach inzetten op het tweede team. En dat Mark samen met Rob de invulling kan geven aan de sportieve ambities van onze club. Wij kijken enorm uit naar de samenwerking met Mark en wensen hem een leuke tijd en veel sportieve successen toe bij K.V. Atlantis.

Met sportieve groet, STC
Ook in de Overgangsklasse kan Atlantis winnen!14:55 13-05-2024
Zaterdag 11 mei, op een stralende zomers aanvoelende dag stond de volgende wedstrijd van Atlantis 1 op het programma. Tot op heden had het eerste beide wedstrijden verloren in de Overgangsklasse en de uitdager van vandaag, Tweemaal Zes 1, beide wedstrijden gewonnen. Van te voren een hels karwei voor de boeg dus en zeker ook omdat de door Van Walraven Bv gesponsorde ploeg wat wijzigingen had in de basis opstelling ten opzichte van de weken daarvoor.

Echter toen de wedstrijd begon leek het erop alsof de wijzigingen weinig effect hadden op het spel van Atlantis, want de thuisploeg begon sterk aan de wedstrijd. Beide ploegen begonnen sterk en gretig en de spanning die er in de eerste minuten in zat, bleef eigenlijk de hele wedstrijd hangen. Ook had geen van de beide ploegen ooit echt het initiatief om ook maar te proberen om een beetje los te komen. Zodra de ene scoorde had de andere een antwoord.

Alleen in de laatste 10 minuten van de eerste helft kreeg Atlantis wel een tik te verwerken. Een 7-6 voorsprong werd hier weg gegeven waar Tweemaal Zes dankbaar gebruik van maakte. Ook het doelpunt vlak voor rust wat zorgde voor een 7-9 voorsprong kwam even binnen als een tik.