Skip to main content

Atlantis kamp

Een week vol belevenissen

Atlantis is voor iedereen!

Het Atlantiskamp 2024

De donaties voor dit jaar zijn weer geopend: /over-de-vereniging/kamp-inzameling/

Ieder jaar is er binnen Atlantis een groep vrijwilligers bezig met het organiseren van een week die vele kinderen nog jaren bij zal blijven. Een week buiten de competities, trainingen en het seizoen om, een week in de zomervakantie … Natuurlijk hebben we het dan over HET ATLANTISKAMP!

Elk jaar gaat een groep van 25 tot 40 kinderen en 12 tot 14 leiding een week op kamp. Deze week wordt er verbleven in een kampeerboerderij waar van bijna alle gemakken wordt voorzien. Op het terrein is er altijd de mogelijkheid tot sporten en ontspannen, wat ook veelvuldig wordt gedaan. Daarnaast is er ook altijd een goed stuk bos in de buurt. In dit bos worden er allerlei spelen gespeeld zoals het douanespel, safarispel, levend stratego, het geluidenspel en nog veel meer.
Naast spelen in het bos zijn er ook andere activiteiten en spelen in de directe omgeving. Zo is er meestal wel een fietspuzzeltocht, een spelletjesavond en natuurlijk kunnen de een dropping en een bonte avond niet ontbreken tijdens zo een fantastische week.

Ook is er ieder kamp een Themadag. Tijdens deze dag staan de spelen, de kleding, het eten, kortom ALLES in een bepaald thema. En ieder jaar is dit weer anders!
Zo hebben de kinderen wel eens een echte Circusvoorstelling gehouden voor publiek, of hebben ze als echte detectives een moord moeten oplossen, of hebben ze als uitverkorenen de verloren stad Atlantis moeten redden van de ondergang!

Het is logisch dat er in een kampweek nog veel meer gebeurd dan wat er nu wordt verteld. Dat kan ook niet anders, want elk jaar komen er weer nieuwe verhalen bij! Mocht je je op willen geven voor het komende kamp? Download dan hier het inschrijfformulier.

Dit jaar is het kamp van 20 tm 27 juli! En we gaan naar een nieuwe locatie:
kampeerboerderij de Stevert in Steensel.

We hebben al 27 aanmeldingen, wil je weten wie? Log dan in.