Skip to main content

Kamp inzameling

Een week vol belevenissen

Kamp donaties

Om de kampprijs zo laag mogelijk te kunnen houden, zamelen wij ook dit jaar weer boodschappen en andere benodigdheden in. Wij kunnen hier uw hulp goed bij gebruiken. Voor iedereen die liever geld doneert, dat kan via dit betaalverzoek. Of door onderstaande QR code te scannen.


Maar het kan ook met deze qr codes als je liever direct vanuit je bank app scant.
€ 5
€ 10
€ 20
€ 50


Het vergt natuurlijk wel wat logistiek, maar dit jaar proberen we een nog groter deel van de boodschappen op deze manier in te zamelen. Dit betekent natuurlijk wel, meer werk op de dag van vertrek. We vragen u dan ook als u een donatie van etenswaren wil doen, tijdig aanwezig te zijn. Zo kunnen we zorgen dat alles enigszins is ingepakt voordat het in de vrachtwagen verdwijnt.
Houdbare producten mogen altijd in de kantine ingeleverd worden in de daarvoor bestemde krat, maar de beperkt houdbare producten uiteraard niet. Zou u zo vriendelijk willen zijn om deze op de vertrekdag in te leveren bij Jelmer of Rick?

Omdat we natuurlijk niks te kort willen komen en zelf ook nog wat boodschappen moeten doen, kunt u tot en met 10 juli aangeven dat u iets wil doneren. Hierna zullen wij de overige producten aan onze boodschappenlijst toevoegen.

Bent u bang dat u door uw vele verschillende donaties niet meer weet wat u allemaal zou doneren?
Geen nood! Aan het eind van de inzamelperiode ontvangt u een email met daarin een boodschappenlijstje. Bovendien kun je met de knop hieronder kijken wat er op je lijstje staat!


Wij willen graag bijhouden van wie we wat zullen ontvangen, zodat wij waar nodig hier achteraan kunnen. Daarom dient u wel ingelogd te zijn om te kunnen doneren.

Alvast hartelijk dank!
Er is een onverwachte fout opgetreden.

Beperkt houdbaar (op de vertrekdag inleveren)

{{item.wat}}

{{item.toegezegd}} / {{item.nodig}}

Anders (inleveren liefst ruim van tevoren in de kantine)

{{item.wat}}

{{item.toegezegd||'0'}} / {{item.nodig}}
{{userNames[donator]}} : {{amount}}
{{amount}}x {{product}}
Doe dit alleen aan het eind van de inzamel periode 1x!!!:

Doe dit alleen voor de inzamel periode om de opgegeven donaties van vorig jaar te wissen. De mensen die de donaties hebben opgegeven worden hier niet van op de hoogte gesteld. Als je dit tijdens de inzamel periode doet dan bestaat de kans dat er dingen dubbel gedoneerd worden.

Weet je zeker dat je {{toDelete.wat}} wil verwijderen?