Skip to main content
Nieuws

Nieuwe LED verlichting kleedkamers

By september 1, 2023No Comments

De afgelopen tijd is er in de kleedkamers, krachthonk en keuken led verlichting opgehangen. Met dank aan Rob voor het regelen van een mooie prijs bij Dirk Stam, De Gemeente en het Rijk voor het verstrekken van subsidie, Ernst voor het ophangen van de lampen in het krachthonk en Miquel voor het ophangen van de lampen in de kleedkamers, EHBO hok en keuken.

De kans deed zich voor om samen met de subsidie aanvraag voor de LED veldverlichting meer aankopen te doen waar ook subsidie op gegeven zou worden. Daarom heeft het bestuur besloten om alle TL verlichting die we nog hadden hangen te gaan vervangen voor LED verlichting. Hiermee zijn we weer een stuk duurzamer en besparen we op onze energie rekening.

De meeste lampen (in de kleedkamers, krachthonk en EHBO kamer) zijn voorzien van sensoren. Hierdoor voorkomen we dat lampen onnodig lang blijven branden omdat er vergeten wordt ze uit te doen. Mocht de instelling van één van deze sensoren nog niet goed zijn (gaat te snel uit/gaat niet makkelijk genoeg aan) laat dit dan even weten aan Klaas dan kan hij de instellingen aanpassen.