Skip to main content
Wedstrijdverslagen

Atlantis 2 vecht tegen het weer in Vinkeveen!

By september 25, 2023No Comments

Op zaterdag 23 september stond Atlantis 2, gesponsord door Van Walraven, tegenover De Vinken uit het nabijgelegen Vinkeveen.

Dit buitenseizoen had Atlantis tot dusver haar eerste twee wedstrijden verloren, wat de druk om een overwinning des te groter maakte. Een overwinning zou betekenen dat Atlantis uit de degradatiezone zou komen en een positief momentum zou creëren voor de komende wedstrijden.

Helaas waren de weergoden niet aan onze zijde en was het onwijs lastig spelen. Dit kwam onder andere door een gladde bal van de regen en een vervelend windje. Atlantis kwam al snel op een achterstand van 4-1. Coach Peter nam vrij snel een time-out om de strategie te herzien en wat motiverende woorden te brengen, en dit wierp zijn vruchten af. Atlantis knokte zich terug in de wedstrijd en wist de ruststand op 8-8 te brengen.

In de tweede helft ging het lange tijd gelijk op, maar uiteindelijk liep de tegenstander uit. Atlantis schoot simpelweg niet het gewenste percentage wat nodig is om een wedstrijd binnen te slepen. Ondanks de inzet en het harde werken van het team, kon Atlantis niet voorkomen dat De Vinken de wedstrijd naar zich toe trok. De wedstrijd eindigde uiteindelijk in een 16-11 nederlaag voor Atlantis.

Hoewel het resultaat teleurstellend is, blijft Atlantis positief en gemotiveerd om in de komende wedstrijden sterker terug te komen. Samen zal het team blijven werken aan de techniek en tactiek om zo de gewenste resultaten te behalen.
De volgende wedstrijd is op zaterdag 30 september uit tegen SDO in Kamerik. Zijn jullie er ook bij?