Wedstrijdverslagen

Atlantis 2 verliest van Kios 2

By januari 29, 2024No Comments

Het door van Walraven gesponsorde Atlantis 2 speelde afgelopen zaterdag 27 januari een
thuiswedstrijd tegen Kios 2. In de eerste aanval stonden: Davey, Jelle, Saskia en Lisanne en in de
eerst verdediging stonden: Jelmer, Lars, Kim en Joy.

De wedstrijd ging een lange tijd gelijk op. Atlantis startte heel goed en wist met 3 punten uit te lopen
op Kios. Maar Kios bleef strijden en kon de aansluiting steeds weer vinden.
Er werd over en weer gescoord met mooie aanvallen en er werd sterk verdedigd. Dit resulteerde in
een gelijkstand van 8-8 in de rust.

5 minuten na de rust zette coach Peter Lotte in op de plaats van Kim en Kim kwam er in het andere
vak in voor Saskia. Helaas bleek Kios in de tweede helft de korf beter te raken dan Atlantis. Ondanks dat er nog steeds
mooie aanvallen bij Atlantis waren, bleef Kios meer scoren.

Kios won de wedstrijd met 17-23. Heel jammer, want beide teams waren aan elkaar gewaagd. Helaas
lukte het Atlantis niet om in de tweede helft de aansluiting te blijven houden.

Volgende week moet Atlantis 2 spelen in Den Haag tegen HKV 2 om 18.10uur. Een spannende
wedstrijd, omdat HKV2 gelijk staat in de poule met Atlantis 2. Alle aanmoediging is van harte