Skip to main content
Wedstrijdverslagen

Atlantis 2 verliest van KVZ ’23 4

By juni 3, 2024No Comments

Het door van Walraven gesponsorde Atlantis 2 speelde afgelopen zaterdag 1 juni een uitwedstrijd tegen KVZ ’23 4 in Zaandam. In de eerste aanval stonden: Jelmer, Lars, Saskia en Joy en in de eerste
verdediging stonden: Davey, Koen, Kim en Lisanne. Met Lotte, Lieke, Bas en Sander op de reservebank.

KVZ ’23 was direct al erg scherp en zorgde voor meerdere doelpunten. Helaas wist Atlantis de doelpunten niet bij te houden. Door een goede rustbespreking van coach Peter begon Atlantis de
tweede helft met weer meer energie en strijdlust. De wissels Lotte, Bas en Sander mochten ook nog deelnemen aan de wedstrijd. Atlantis zette weer mooie aanvallen neer en scoorde in de tweede helft
weer wat meer, maar helaas was dit niet genoeg en hielt KVZ ’23 de voorsprong vast. KVZ ’23 won de wedstrijd met 20-11 en dit betekende dat Atlantis niet de punten mee naar huis kon nemen, maar dat ze in Zaandam bleven.

Volgende week moet Atlantis 2 een thuiswedstrijd spelen tegen Luno 3 om 14:10u. Dit kan een spannende wedstrijd worden, dus kom zeker kijken. Alle aanmoediging is van harte welkom! En blijf
dan gerust zitten, want het door van Walraven gesponsorde Atlantis 1 speelt dan direct erna tegen Rohda 1 om 15:30u. Het belooft dus een leuke korfbaldag, want op deze dag is ook het Atlantis
jubileumfeest, met diverse activiteiten, muziek en gezelligheid!