Skip to main content
Nieuws

KV Atlantis zoekt nieuwe selectie trainers

By januari 8, 2024No Comments

Met ingang van seizoen 2024/2025 zijn wij op zoek naar een nieuwe trainers en coaches voor de selectie. Atlantis is een gezonde vereniging met rond de 200 leden en 18 competitie-spelende teams, waaronder 6 seniorenteams. Momenteel speelt het eerste 1e klasse in de zaal en overgangsklasse op het veld. Het Tweede spelt res 2e klasse in de zaal en op het veld res 3e klasse.

Ambitie is om een stabiele eersteklasser te blijven. Voor de huidige, jonge selectie zoeken we dan ook ambitieuze trainers die de verenigingsdoelstelling kan bereiken.
Bij Atlantis hechten we veel waarde aan een allround technisch goed verzorgd spel, met veel dynamiek, waarin iedereen tot scoren kan komen. De jeugdopleiding bij Atlantis leidt ook binnen deze kaders op en zorgt jaar-na-jaar weer voor talentvolle aanwas die de selectie komt versterken.

Ook voor de komende jaren is aanvulling van de selectie weer gewaarborgd. Wij zoeken dan ook een trainer die naast het technisch ook tactisch goed onderlegd is en bereid is ook op individuele basis de spelers/speelsters beter te maken.

De trainers die we zoeken heeft ervaring met training op het gevraagde niveau of kan door enthousiasme en kennis het niveau bereiken. We nodigen dan ook graag ambitieuze beginnende trainers uit die door hun eigen spelniveau de basis kunnen leggen voor de doelstelling.

Getraind wordt er op de maandag- en woensdagavond. Waarbij er gezamenlijke training (al dan niet gedeeltelijk) is met het eerste team.

Op zaterdag verzorg je de coaching van het eerste of tweede team. Er is gelegenheid buiten de trainingsuren nog extra aandacht te geven aan core-stability, krachttraining, tevens in de gym.

Wij bieden ook ruimte om invulling te geven binnen het technisch plan van Atlantis. Dit kan door aan te schuiven binnen het technisch overleg met de overige teams, het geven van clinics aan de diverse jeugdteams of mee te denken over verbeterpunten.

Voor informatie kun je contact opnemen met Mark Goverse (TC-lid), tel. 0614303121.
Of mail direct je sollicitatie met vermelding van motivatie en ervaring naar: stc@kvatlantis.nl