Skip to main content
Nieuws

Robert Schoof nieuwe trainer

By maart 11, 2024maart 14th, 2024No Comments

Het bestuur en de STC van K.V. Atlantis zijn enthousiast bekend te kunnen maken, dat Rob Schoof vanaf volgend seizoen hoofdcoach wordt van de selectie van K.V. Atlantis. Rob (58) zal verantwoordelijk zijn voor het eerste team en onderdeel zijn van de technische staf van K.V. Atlantis.

De in Leiderdorp woonachtige Schoof begon zijn korfbalcarrière bij het Leiderdorpse Velocitas. Rob heeft zelf gekorfbald sinds zijn zevende levensjaar waarvan een aantal jaar in het eerste
team van Velocitas. Rob is getrouwd en heeft twee kinderen, een dochter van 26 jaar en een zoon van 24 jaar. Hij is sinds 1,5 jaar touringcar chauffeur, altijd handig voor vervoer naar het kamp denken wij als STC.

Rob heeft diverse 2 de teams training gegeven bij Velocitas, Phoenix, VEO, KZ Danaïden en is momenteel bezig aan zijn 6 de seizoen bij Fiks in de reserve korballeague 2 in de zaal en reserve Ereklasse op het veld.

Rob zegt zelf het volgende over zijn overstap naar K.V. Atlantis: “Toen ik bij Fiks begon waren ze net gepromoveerd naar de 1 ste klasse op het veld en in de zaal. Nu 6 jaar later spelen we reserve korballeague 2 in de zaal, en zoals verwacht is dit zwaar en winnen we net niet vaak genoeg om te handhaven. Op het veld spelen we nu reserve Ereklasse en hopen we dat we hier kunnen strijden voor handhaving. Voor mijn gevoel is het nu tijd om aan de gang te gaan met een 1 ste team. Daarom ben ik ook zeer blij dat Atlantis mij deze kans gunt en ga ik er ook samen met de selectie alles aan doen om er wat van te maken. Uiteraard gaan we voor het hoogst haalbare met leuk en attractief korbal.Ik kijk er naar uit om bij Atlantis aan de gang te gaan en u te mogen begroeten in Mijdrecht. “

Wij denken dat we, mede met de inzet van Rob, invulling kunnen geven aan de sportieve ambities van onze club. Wij kijken enorm uit naar de samenwerking met Rob en wensen hem een leuke tijd en veel sportieve successen toe bij K.V. Atlantis.

Met sportieve groet,
STC