Skip to main content
Wedstrijdverslagen

Atlantis 2 komt net te kort na spannend duel

By september 10, 2023No Comments

Op zaterdag 9 september, een zonovergoten dag in Mijdrecht, kwamen het door van Walraven gesponsorde Atlantis 2 en SDO/Fiable 4 samen voor een spannende wedstrijd.

Vanaf het eerste fluitsignaal was duidelijk dat beide teams vastbesloten waren om de overwinning te behalen. Atlantis 2 en SDO/Fiable 4 gaven elkaar weinig ruimte en streden fel voor elke kans op doelpunten. De toeschouwers werden getrakteerd op een hevig en gelijkmatig spel.

Gedurende de wedstrijd werden prachtige doelpunten gescoord aan beide zijden. Waar Atlantis met enige maat moeite had om de mooie aanvallen te belonen met een goal, bleef de verdediging standvastig. De spanning steeg naarmate de wedstrijd vorderde.

Uiteindelijk trok SDO/Fiable 4 aan het langste eind en behaalde een nipte overwinning met een eindstand van 18-16. Voor Atlantis was het een wedstrijd die getuigde van hun teamwork. Zij boden een dappere tegenstand en toonde hun sportiviteit tot het laatste fluitsignaal.

We willen graag onze dank uitspreken aan de sponsoren en toeschouwers. Komende zaterdag 16 september speelt Atlantis 2 tegen Roda 2, uit in Westzaan, om 14.30 uur.